Κόσμε έχουμε εξελίξεις!

worldvespaΤαξίδιΣχολίασε

Μπορεί να έχω απογοητευτεί με την πορεία των πραγμάτων στην Ελλάδα και τον κόσμο, γι’ αυτά που πιστεύει, υποστηρίζει και ψηφίζει, αλλά όσον αφορά το ταξίδι και την ψηφοφορία που έλαβε χώρα στο worldvespa, σας βγάζω το καπέλο.

Η εντολή σου λαέ, ήταν ξεκάθαρη! Λατινική Αμερική δαγκωτό – 31,2% – με διαφορά 9,6 μονάδες από τη δεύτερη επιλογή “να πουλήσω τη βέσπα και να συνεχίσω για Αμερική” και 11,2 μονάδες από την τρίτη και καταϊδρωμένη “συνέχεια προς Ασία μέσω ανατολικής Αφρικής”! Οι υπόλοιπες δύο “παραμονή στη Νότιο Αφρική” και “επιστροφή Ελλάδα”, καταβαραθρώθηκαν με 12% και 10,4% αντίστοιχα, νούμερα που αν τα μεταφράσουμε σε αποτέλεσμα βουλευτικών εκλογών, νομίζω πως ούτε μια θέση στο κυλικείο της βουλής δεν θα είχαν!

Σεβόμενος λοιπόν την επιλογή σου λαέ της Ελλάδος (και όχι μόνον), σεβόμενος τους θεσμούς, τις παραδόσεις και τις…επιδόσεις της βέσπας μου, που εδώ και πολλά χρόνια με συντροφεύει σε όλες τις εξορμήσεις και με έβγαλε 197,97% ασπροπρόσωπο αυτόν τον πρώτο χρόνο του ταξιδιού, ακολουθώ λοιπόν την εντολή σου κόσμε και συνεχίζω αυτό το μοναδικό έργο που εδώ και μήνες επιτελώ!

Η Vespa βρίσκεται ήδη “κλεισμένη και κομματιασμένη” στην αποθήκη της εταιρείας η οποία θα την στείλει αεροπορικώς στο Μπουένος Άιρες και το μόνο που μας μένει είναι η κατασκευή του ξυλοκιβωτίου μέσα στο οποίο θα ταξιδέψει, η τελική μέτρηση των διαστάσεων και του βάρους του, η τελική κοστολόγηση, η πλερωμή και φύγαμε (εγώ πετάω 8 Ιανουαρίου) !!!

Υ.Γ. – Όσοι έχουν γνωστό στην Αργεντινή (κανέναν τελώνη κατά προτίμηση) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί του και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για εκτελωνισμούς, λάδια, ξύδια και αλατοπίπερα, γιατί φήμες εκ των έσω κάνουν λόγο για σκηνές σκληρού πορνό στο αεροδρόμιο και για κόσμο που πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Και όπως ξέρετε δεν φημίζομαι για την πλούσια χαίτη μου. Όσοι δεν ακολουθήσουν το παραπάνω, θα διαγράφονται αυτομάτως από την λίστα των φίλων μου στο facebook, και η είσοδός τους στο worldvespa θα μπλοκάρεται. Χρόνια πολλά!

Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΟΛΤΑ;

Αγόρασε κάτι απ' τα ψιψιψόνια μας και δώσε μας μερικά παραπάνω χιλιόμετρα!

 

Next PostPrevious Post

Διάβασε το βιβλίο μας

About us

worldvespa

Facebook Twitter

Είμαστε ο Στέργιος και η Αλεξάνδρα και γυρίζουμε τον κόσμο με τη βέσπα μας. 6 χρόνια τώρα ταξιδεύουμε στην Αφρική & τη Νότια Αμερική και συνεχίζουμε. Διάβασε το βιβλίο μας: "Ρύζι και Χώμα: Ένα ταξίδι με βέσπα στην Αφρική"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *